سلام
در بعضی از مدلهای مادربردهای گیگابایت چندین نسخه یا همون ریویژن تولید میشه . معمولا در ریویژن های بالاتر از 1.0 اصلاخاتی برای بهینه شدن و یکسری تغیرات ایجاد میشه . rev مادربرد را روی برد نوشته شده است .
آخرین ویرایش توسط epaaeiz در تاریخ 24-09-16 انجام شده است
|
سلام
در بعضی از مدلهای مادربردهای گیگابایت چندین نسخه یا همون ریویژن تولید میشه . معمولا در ریویژن های بالاتر از 1.0 اصلاخاتی برای بهینه شدن و یکسری تغیرات ایجاد میشه . rev مادربرد را روی برد نوشته شده است .
آهان مرسی. الان نگاه میکنم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته تو درایورها زیاد مهم نیست . بیشتر در اپدیت بایوس باید به rev دقت کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط epaaeiz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم تشکر.
پیدا کردم.
خدا خیرت بده همیشه کار همه رو راه میندازید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
خواهش میکنم . در صورت تمایل در تاپیک زیر نظرت را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت اعلام کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط epaaeiz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks